Telefoni / WhatsApp / Skype
+86 18810788819
I-meli
john@xinfatools.com   sales@xinfatools.com

E te iloa le faagasologa uelo ta'avale

a

1. Vaaiga Aoao

O le uelo o lo'o ta'avale o se ituaiga o uelo tetee. O se auala uelo lea e faʻapotopotoina ai mea faigaluega e faʻapipiʻi ai le vae poʻo le faʻatasi, ona tuʻu lea i le va o ni eletise e lua. O loʻo faʻapipiʻiina e le uila eletise le uelo ma fesuiaʻi, ma o le mana o loʻo faʻaauau pea pe faʻapipiʻi faʻaogaina e fausia ai se faʻaauau pea. O loʻo faʻaogaina le faʻapipiʻiina o loʻo faʻaaogaina i le gaosiga o sooga e manaʻomia le faʻamaufaʻailogaina, ma o nisi taimi e faʻaogaina e faʻafesoʻotaʻi ai vaega uʻamea e le faʻamaufaʻailogaina. O le mafiafia o mea uamea uʻamea e masani lava 0.1-2.5 mm.

O loʻo faʻaaogaina i valve, e masani lava mo le faʻamaufaʻailogaina ma le faʻaesea. I totonu o va'a fa'amalo eseese, pe o se alatoto taofi, o se alatoto fa'amau, o se alavai fa'atonutonu po'o se alavai fa'aitiitiga o le mamafa, e fa'aaogaina le pulupulu e fai ma mea fa'amaufa'ailoga e leai se fa'apipi'iina o le fa'aau o le valve. I le taimi o le faʻaogaina o le valve, o le faʻamalo ma le vaʻa o loʻo vaʻaia faʻatasi ma toe faʻatasi. I le taimi lava e tasi, e tetee atu foi i le mamafa o le vai ma faʻamautinoa le faʻamau. Pe a fa'atusatusa i fa'amaufa'ailoga fa'amaufa'ailoga, o va'a o lo'o i ai le maualuga o le fa'atuatuaina ma le ola tautua. O le mea lea, ua faʻaaogaina lautele valves i totonu o fanua o alamanuia faaniukilia, suauʻu, vailaʻau vailaʻau, aerospace, ma isi. I faʻaoga aoga, e masani ona faʻapipiʻi faʻatasi ma isi vaega e pei o flanges, paipa ma valve stems. O loʻo faʻapipiʻiina e ala i loʻo faʻapipiʻiina, lea e sili ona lelei ma faʻaaogaina lautele.

O va'a faaniukilia gaogao na gaosia e la matou kamupani o lo'o fa'aogaina i totonu o le uranium fluoride si'osi'omaga lea e mu ai le ala, pāpā ma le leitio. O loʻo faia i le 1Cr18Ni9Ti faʻatasi ma le mafiafia o le 0.12mm. E fa'afeso'ota'i i le va'a tisiketi ma le gland e ala i le u'u lo'o. O le uelo e tatau ona i ai le faʻamaufaʻailoga faʻalagolago i lalo o se faʻamalosi. Ina ia mafai ona debug ma suia le lola uelo meafaigaluega o loʻo i ai nei e faʻamalieina manaʻoga gaosiga, faʻataʻitaʻiga meafaigaluega ma suʻega faʻagasologa sa faia, ma maua ai taunuuga lelei.

2. Meafaigaluega uelo ta'avale

O loʻo faʻaaogaina le FR-170 capacitor energy storage roll machine, faʻatasi ai ma le malosi e teu ai le malosi o le 340μF, o le faʻatonuina o le voltage adjustment range o le 600 ~ 1 000V, o le eletise o le eletise fetuunaiga o le 200 ~ 800N, ma le maualuga o le teuina o le 170J. . E fa'aogaina e le masini se ta'amilosaga fa'apipi'i e leai se mea i totonu o le ta'amilosaga, lea e fa'ate'aina ai le fa'aletonu o fela'ua'iga o feso'ota'iga voltage ma fa'amautinoa o lo'o tumau pea le fa'amautu o le fa'aoso ma le fa'atonuina.

3. Faafitauli i le uluai faagasologa

1. faiga uelo le mautu. I le taimi o le taʻavale, e tele naua le faʻafefe, ma o le paʻu uʻamea e faigofie ona pipii i le uila eletise, lea e matua faigata ai ona faʻaogaina le taʻavale faifaipea.

2. Le lelei le faagaoioia. Talu ai ona o le paʻu e faʻamalosi, e faigofie lava ona faʻafefe le faʻafefe e aunoa ma le faʻaogaina lelei o meafaigaluega, ma o le eletise e faigofie ona paʻi atu i isi vaega o le paʻu, e mafua ai aloiafi ma splashes. A maeʻa le vaiaso o le uelo, o le faʻauʻuga e le tutusa, ma o le faʻamaufaʻailogaina e le fetaui ma manaʻoga.

3. Le lelei le lelei o le uelo. O le fa'ailoga o le fa'ailoga e matua loloto tele, o le fa'afefe o le pito i luga, ma e o'o lava i se vaega o le mu e tupu. O le lelei o le uelo na faia e le lelei ma e le mafai ona ausia manaʻoga o le suʻega o le kesi.

4. Fa'atapula'aina o tau o oloa. E taugata le fa'alava faaniukilia. Afai e tupu le mu, o le a soloia le pito i luga, faʻateleina tau o oloa.

Xinfa uelo meafaigaluega o loʻo i ai uiga o le maualuga ma le tau maualalo. Mo fa'amatalaga, fa'amolemole asiasi:Aufaigaluega U'uelo & tipi - Saina Falegaosi Uila & Tipoti & Fa'atau (xinfatools.com)

4. Iloiloga o fa'asologa autu o le faagasologa

1. Omi eletise. Mo le faʻafefeteina taʻavale, o le mamafa o loʻo faʻaaogaina e le eletise i luga o le mea faigaluega o se mea taua tele e aʻafia ai le lelei o le faʻafefe. Afai e maualalo tele le mamafa o le electrode, o le a mafua ai le mu i luga o le lotoifale, tafe, spatter luga ma le tele o le ulu; afai e maualuga tele le mamafa o le electrode, o le a loloto tele le faʻaogaina, ma o le deformation ma le leiloa o le electrode roller o le a faʻavaveina.

2. Saosaoa uelo ma le tele o le paso. Mo se faʻamaufaʻailoga lola uelo, o le mafiafia o faʻailoga faʻailoga, o le sili atu lea. E sili atu le 30%. O le suiga o le saosaoa o le uelo ma le tele o le pulupulu e aafia tonu ai le suiga o le fua o le lapo'a.

3. Fa'atonuga capacitor ma voltage. O le suia o le capacitor e fa'aigoaina po'o le fa'atonuina o le voltage e suia ai le malosi e tu'uina atu i le mea faigaluega i le taimi o le uelo. O le faʻatusatusaina o auala eseese o le lua o loʻo i ai le eseesega i le va o faʻamatalaga malosi ma vaivai, ma e manaʻomia faʻamatalaga malosi eseese mo mea eseese.

4. Roller electrode pito foliga foliga ma lapoa. E masani ona fa'aaogaina fomu fa'avili eletise o le ituaiga F, ituaiga SB, ituaiga PB ma le ituaiga R. Afai e le talafeagai le tele o foliga o le uila eletise, o le a aʻafia ai le tele o le faʻamaufaʻailoga ma le fua faʻatatau, ma o le ai ai foi se aafiaga patino i le faagasologa o le uelo.

Talu ai o manaoga lelei o soʻoga faʻapipiʻi taʻavale e masani lava ona atagia i le faʻamaufaʻailoga lelei ma le faʻafefeteina o soʻotaga, o le aʻafiaga o le faʻaogaina ma le faʻaogaina o le fua faatatau e tatau ona mafaufauina pe a fuafuaina mea o loʻo i luga. I le faagasologa moni o le uelo, o vaega eseese e aafia ai le tasi ma le isi ma e tatau ona faamaopoopo lelei ma fetuutuunai ina ia maua le tulaga maualuga lola uelo sooga.


Taimi meli: Sep-12-2024