Telefoni / WhatsApp / Skype
+86 18810788819
I-meli
john@xinfatools.com   sales@xinfatools.com

O le tele o tagata mamanu e le fia alu i le faleaoga. Se'i ou ta'u atu ia te oe faamanuiaga.

O le tele o tagata fou o le a feagai ma e manaʻomia e le kamupani tagata mamanu e o atu i le aʻoga mo galuega faʻataʻitaʻi mo se vaitaimi aʻo leʻi ulufale i le ofisa e mamanu, ma o le tele o tagata fou e le fia o.

1. E manogi leaga le faleaoga.

2. Fai mai nisi tagata ua ou aoaoina i le kolisi ma ou te le tau alu.

3. O tagata i totonu o le mafutaga faaleaoaoga e faapena ma lea (e pei o le fai atu ia i latou e avea ma uso laiti... Ou te le toe ta'ua atu iinei).

E toatele naua tagata ua le fia o, ma e oo lava ia i latou ua naunau e o, ua le mautonu ma ua le iloa po o le a le mea e tatau ona aoaoina, aua ua latou manatu o le a le aoga e fai ma le mamanu. O le tele o tagata mamanu e mamanuina i totonu o le ofisa, ma latou te le o atu i le faleaoga e galulue ai ma le matai gaosi. O lea ou te fia fai atu e sese lau taulaiga.

img

Fa'asa'oga:

1. A'oa'o fa'agaioiga mai le matai fa'aa'oa'oga.

Ole mea lea ole a fa'atagaina oe e fa'ata'atia ni nai vaega toega i le lumana'i. O le tele o tagata fou e manatu o mea uma na tusia e SW e mafai ona faʻaogaina. O lea ou te fia fai atu sa ou faigaluega muamua i se kamupani laitiiti. O le taimi lava na mamanuina ai e le mamanu se matau 90 ° (o lona uiga, o se tamai laupepa uʻamea o le -6 × 20 × 100 sa punou i le 90 °) ma tatala se pu 6mm lautele 8mm le mamao mai le tulimanu.

O se fa'afitauli lea. Ioe, e mafai ona tusia, ae e le mafai e tulaga o fale gaosi oloa. O le mafuaaga, afai e tatala muamua le pu ona gaugau lea, e avea le pu ma ellipse. Afai e gaugau muamua le tulimanu ona tatala lea o le pu, e faigata ona pipii. Afai e malo tele, o le a soloia vaega. Afai e le lava, o le a soloia foi vaega, ma o le ai ai ni manuaga.

2. Aoao le faagasologa o le faagasologa o vaega i totonu o le faleaoga.

O le faagasologa o vaega o loo taua i inei o le faagasologa lea i lou mafaufau. O le tele o inisinia tuai o loʻo i ai le faagasologa atoa o le gaosiga o vaega i totonu o latou ulu pe a mamanuina, ona tusi lea o vaega, ma manaʻomia vaega e faʻagasolo faigofie. E sili pe a mafai ona faʻamaeʻaina i se tipi e tasi. Ioe, o lenei mea e manaʻomia ai le galue malosi.

A e mamanuina, e te manatu o oe lava o le tagata faigaluega o le a faʻatautaia lenei vaega i lena taimi. E faʻapefea ona e faʻamaeʻaina le gaioiga o lenei vaega ma faʻafefea ona e faʻamalieina manaʻoga o le gaioiga o le vaega? Mafaufau i ai, ona tusi lea o le vaega lea. A e ausia lenei mea, ou te talitonu e mafai foi e le matai ona malamalama i ata e te tusia.

Xinfa CNC meafaigaluega o loʻo i ai uiga o le lelei lelei ma le tau maualalo. Mo fa'amatalaga, fa'amolemole asiasi:Manufacturers Meafaigaluega CNC - Saina CNC Tools Factory & Suppliers (xinfatools.com)

3. Aoao e faapotopoto i le faleaoga

O nisi kamupani e mafai ona faia na o vaega ae le faʻapipiʻiina. O lea ua na ona ou talanoa e uiga i loʻu lava manatu iinei, ma e mafai foi ona e tilotilo. O le tele o tagata fou e le o malamalama pe aisea e tatau ai ona faʻapipiʻi i inei le verticality, e tatau ona faʻaopoopo i ai le coaxiality, ma e tatau ona faʻaopoopo i ai le parallelism ... aemaise lava le gaogao. Ou te talitonu e toatele tagata o le a fesili!

O le mea moni, o le tele o nei mea o faʻapotopotoga ma faʻagaioiga mataupu, e moni e iai isi (e pei o le gaogao, o nisi e mo le lagona, ou te le toe fai atu iinei).

I totonu o le mafutaga faaleaoaoga, o le faʻapotopotoga o se faʻasaienisi foi. O le tele o matai aʻoga o loʻo auai i le faʻapotopotoga o le a faia se tulaga e fua ai, e faʻavae i luga o le mamafa o le vevela o le uelo ma le mataupu faavae o le laina saʻo o le malamalama e mataʻituina pe ausia manaoga. O le mea moni, o nei mea uma e faʻavae i lau mamanu. Ole Verticality e mana'omia ai meafaigaluega e mafai ona tu'u i luga ole taimi ole fa'apotopotoga. O se mea sese la'ititi o le a fa'alauteleina i le taimi o le fa'agaioiga ma avea ma mea sese. E tutusa foi le moni mo le coaxiality ma le tutusa.

Mafaufau atili e uiga i le mea o le a tupu i le geometric tolerances na e makaina i le taimi o le faʻapotopotoga ma le faʻagaioiga, ma o le a e iloa le taua o geometric tolerances. Mo se faʻataʻitaʻiga, faʻatasi ai ma le coaxiality e pei o le faʻataʻitaʻiga, o le faʻagasologa o matai faʻagasologa e tusa ai ma le tulaga lautele, ae o le taunuuga e le mafai ona faʻapotopotoina, pe faʻafefe i luga ma lalo i le taimi o le gaioiga. E fa'apefea ona fa'amautinoa le sa'o atoatoa o meafaigaluega?

Fa'aopoopo: O nisi matai fa'agaioiga o lo'o i ai ni suiga i a latou metotia. Sa ou faigaluega muamua i se kamupani Taiwanese. I lena taimi, na talia ai e le kamupani tagata faigaluega sinia. Na iloa e se tasi tagata aʻoga e sese le auala a le matai o le fale gaosi oloa ma e le mafai ona ausia manaoga o vaega. Na ia faia se auala fou e viliina pu e faavae i luga o lona lava poto viliina ma le malamalama tusi.

Ou te faamoemoe o le a fesoasoani ia i latou o loo faatoa amata.


Taimi meli: Aukuso-26-2024