Telefoni / WhatsApp / Skype
+86 18810788819
I-meli
john@xinfatools.com   sales@xinfatools.com

E le tatau ona fa'aogaina se fa'ailoga fa'apipi'i se tasi, o le a la le mea e tatau ona fa'aoga

dfghs1

O le va vaapiapi faiga uelo e patino i le faagasologa uelo loloto ma vaapiapi o workpieces mafiafia. E masani lava, o le loloto-i-lautele fua faatatau o le tootoo e mafai ona oʻo i le 10-15. Pe a faʻaaogaina le faʻaogaina o le faʻaogaina o le faʻaogaina o le arc, o loʻo i ai se faʻafitauli o le aveeseina o le paʻu ma le aveeseina o le atigi paʻu o le uelo taʻitasi. I faiga masani uelo arc fa'afefeteina, e fa'amoemoe e mafai ona pa'u ese otometi le atigi slag. Afai e le mafai e le atigi paʻu ona paʻu otometi, o le a matua faigata lava ona aveese ma le lima le atigi paʻu mo se vaʻa loloto ma vaapiapi ma le lautele e na o le 20-30 mm. Mo lenei mafuaʻaga, mai le faʻataʻitaʻiga o auala faʻapipiʻi arc faʻafefe, ua suʻesuʻeina e tagata se auala vaapiapi vaapiapi faʻapipiʻiina auala e mafai ai ona paʻu ese le atigi paʻu - o le "fua iʻa" faʻafefe vaapiapi faʻafefe o le faʻafefe o le arc.

O le eseesega i le va o lenei "fua i'a" uelo ma le "concave" uelo (Ata 2-36) o le pa'u pa'u e eseese i luga o le vevesi ona o le eseese o tulimanu tipi i le va o le atigi pa'u ma le puipui itu o le mea faigaluega (Ata 2). -37). O le malosi o le i'a o le "fua i'a" e mafai ona pa'u ese ai le atigi pa'u; a'o le fa'afefeteina i luga o le "concave" weld e faʻapipiʻi ai le atigi paʻu i le puipui o le itu o le mea faigaluega. Faʻavae i luga o mafuaʻaga o loʻo i luga, e le tatau ona faʻaogaina le faʻaogaina o le "concave", ae tatau ona faʻaogaina le "fua iʻa".

 dfghs2

O le uelo o le arc i lalo e mafai ona ulu i mea faigaluega ma le mafiafia e itiiti ifo i le 20 mm i le taimi e tasi. Ona o le vaitaele tele uʻamea, ina ia ausia le faʻamoemoega o le faia i le tasi alu, e tatau ona faʻaaogaina se liner faʻamalosia e faʻataga ai le vaitaele uʻamea e malulu ma faʻamalosi i luga o le liner, a leai o le a faigofie ona mu le mea faigaluega. O le loloto o le faʻaogaina i le taimi o le faʻamalo le tumau e le tatau ona sili atu i le 2/3 o le mafiafia o le ipu. E mafai ona fa'aogaina auala fa'agasologa o lo'o mulimuli mai mo le uelo tasi itu ma le fa'ailoga lua itu (Ata 2-35):

dfghs3

1) Uila i luga o le pa'u kopa. 2) Uila i luga o le sima le tumau. 3) Uila i luga o flux pad. 4) Uila i luga o le papa tumau po o le loka pito i lalo uelo. Mo le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻiina o paʻu uʻamea uʻamea o mafiafia eseese, pe afai o le mafiafia o le eseesega o papatusi e lua e sili atu i le tele o loʻo faʻamaonia i totonu o le tulaga masani, o le tele o le tootoo e filifilia e tusa ai ma le mafiafia o le ipu mafiafia, poʻo le ipu mafiafia. ua manifinifi i le tasi po o itu uma e lua i le mafiafia tutusa ma le ipu manifinifi. O lenei mea e mafai ona aloese mai le fa'alavelave fa'alavelave e mafua mai i suiga fa'afuase'i i le va'aiga fa'alava i le so'oga fa'atasi.
1) O le eseesega mafiafia faatagaina o mafiafia ipu eseese o loʻo faʻaalia i le Laulau 2-1.
2) Uumi manifinifi. Pe a manifinifi le tasi itu, o le umi e 1/2 o le umi pe a manifinifi i le tasi itu, e pei ona faʻaalia i le Ata Faʻamama le umi L}3 (s2一s}); pe a manifinifi i itu uma e lua, o le manifinifi e 2-34.

dfghs4

Pe a uelo so'oga o papa tutusa mafiafia, o le uaea uelo e tatau ona i luga o le laina ogatotonu o le uelo. Afai e le fa'atotonugalemu le uaea uelo, e ono mafua ai ni faaletonu e pei o le le atoatoa o le ulu ma le uelo. Pe a ueloina sooga paʻu o papatusi mafiafia e le tutusa, e tatau ona faaituau le uaea uelo i le ipu mafiafia ina ia tutusa lona saoasaoa liusuavai ma le ipu manifinifi, ina ia lelei le faia o le uelo. O le ata 2-31 o lo'o fa'aalia ai le fa'aogaina o le uaea uelo mo so'oga fa'amau.

dfghs5

O le itu ma le tele o le faʻaogaina o le uaea uʻamea e eseese, ma o le "arc blowing force" ma le aʻafiaga o le vevela o le arc i luga o le vaitaʻele uʻamea e eseese foi, lea e maua ai aʻafiaga eseese i luga o le faʻavaeina. I le faʻataʻitaʻiga faʻamalosi, o le lautele o le uelo, suʻesuʻega uʻamea ma le faʻavaeina o le faʻatulagaina e mafai ona fetuunai e ala i le suia o le itu ma le tele o le faʻaogaina o le uaea. Ae ui i lea, e tatau ona aloese mai le tele o le faʻaogaina o le uaea uelo, a leai o le a maua ai le leaga o le faʻatulagaina. O le aʻafiaga o le faʻatonuga ma le tele o le faʻaogaina o le uaea uʻamea i luga o le faʻapipiʻiina o le faʻailoga o loʻo faʻaalia i le Ata 2-30.

Xinfa uelo meafaigaluega o loʻo i ai uiga o le maualuga ma le tau maualalo. Mo fa'amatalaga, fa'amolemole asiasi:Aufaigaluega U'uelo & Tipoti - Saina Uila & Otioti Falegaosi & Suppliers (xinfatools.com)

Faʻateleina le umi faʻaopoopoga o le uaea uʻamea i lalo o le tulaga o le faʻaauau pea o le taimi nei e mafai ona faʻateleina ai le saoasaoa o le faʻapipiʻiina o le uaea uelo i le 25% i le 50%, ae a maualalo le voltage arc, o le a faʻaitiitia le loloto o le ulu ma le lautele o le weld. O foliga o le uelo faʻapipiʻi faʻatasi ma le uaea uʻamea ma le faʻalauteleina o le umi faʻalautele e matua ese lava mai le faʻaogaina o le uelo faʻatasi ma le uaea uʻamea ma le umi faʻalautele masani. O le mea lea, pe a manaʻomia se loloto faʻapipiʻi tele, e le fautuaina e faʻateleina le umi faʻaopoopoga o le uaea uʻamea. A faʻateleina le umi faʻaopoopoga o le uaea uʻamea e faʻateleina ai le saoasaoa o le tuʻuina atu o le uaea, e tatau ona faʻateleina le voltage arc i le taimi lava e tasi e faatumauina ai le umi o le arc talafeagai.

O le ueloina o le arc i lalo ma le galuega o le muai faʻamafanafanaina o le uaea uʻamea e mafai ona faʻateleina le saoasaoa o le faʻafefeteina o le uaea uʻamea ma le aofaʻi o le faʻapipiʻiina o le uaea e aunoa ma le faʻateleina o le vevela o mea faʻavae, ma ausia ai le faʻamoemoega o le faʻaleleia atili o le lelei. O le umi faʻaopoopoga o le uaea uʻamea ma le faʻamafanafanaina o le uaea uʻamea o loʻo faʻaalia i le Ata 2-29.

dfghs6

I lalo o nisi tulaga mana arc, suiga i le saoasaoa o le uelo e suia ai le vevela o le uelo, ma suia ai le loloto ma le lautele. A vave le saoasaoa o le uelo, ona o le le lava o le faʻamafanafanaina o le uelo, o le loloto ma le lautele o le uelo o le a faʻaitiitia tele, o le a faʻaitiitia le fua faʻatatau, ma i tulaga ogaoga, o faʻaletonu e pei o lalo, le atoatoa o le ulu ma le porosity o le a mafua ai. O le mea lea, pe a faʻateleina le saoasaoa o le uʻamea, e tatau ona faʻateleina le malosi o le arc e faʻamautu ai le loloto ma le lautele. O le ata 2-28 o loʻo faʻaalia ai le aʻafiaga o le saosaoa o le uelo i luga o le fausiaina.

dfghs7

I le taimi o le ueloina o le arc, o le arc voltage e fuafuaina e tusa ai ma le tele o le uelo o loʻo i ai nei, o lona uiga, i se taimi faʻapipiʻi, e tatau ona faʻamautu le umi o le arc ina ia mautinoa o le arc "mu" mautu ma o le uelo e fausia lelei. . Ae ui i lea, o tulaga nei e tatau ona ese le taulimaina:

1) Pe a le lelei le faʻapipiʻiina o le uelo i luga o le tele-layer poʻo le aʻa o le aʻa o le uelo e lapopoa tele, e le tatau ona laʻititi tele le arc voltage. 2) E le tatau ona ueloina le uelo i luga ole arc voltage. O le faʻapipiʻiina o vaega faʻapitoa e fetaui ma voltage eseese arc o loʻo faʻaalia i le Ata 2-27.

I lalo o nisi tulaga, o le suia o le faʻaogaina o le taimi nei e mafai ona suia le saoasaoa o le faʻafefeteina o le uaea uʻamea ma le loloto o le ulu o le uelo. Ae ui i lea, o le soona faateleina o le uelo o le a mautinoa lava e taitai atu ai i le maualuga o le uelo ma le loloto o le ulu o le uelo, e mafua ai le leaga o le fausiaina o le uelo. I le taimi lava e tasi, o lenei faʻaogaina tele o le uelo e faʻateleina ai le faʻaitiitia o le faʻafefe, e mafua ai faʻaletonu e pei o le faʻafefe o le uelo, pores, faʻapipiʻiina o le slag, faʻapea foʻi ma le tele o sone e aʻafia i le vevela ma le faʻaleagaina tele. O le mea lea, aʻo faʻateleina le faʻaogaina o le taimi nei, e tatau ona faʻateleina le voltage arc e tusa ai ma le faʻamautinoaina o se foliga lelei. O faaletonu o le uelo e ono mafua mai i le soona uelo o lo o faaalia i le Ata 2-26.

dfghs8


Taimi meli: Sep-29-2024