Telefoni / WhatsApp / Skype
+86 18810788819
I-meli
john@xinfatools.com   sales@xinfatools.com

Le 'ese'esega i le va o le fa'ai'uga o luga ma le talatala

Muamua, o le fa'ai'uga o luga ma le talatala o luga o le manatu lava lea e tasi, ma le fa'ai'uga o le isi igoa o le talatala o luga. O le fa'ai'uga o luga o lo'o fa'atulagaina e tusa ai ma le va'aiga va'ai a tagata, a'o le talatala o le fogā'ele'ele e fa'atatau i le fa'ata'ita'iga moni o le microscopic o luga. Ona o le fesoʻotaʻiga ma le faʻasalalauga faʻavaomalo (ISO), na faʻaaogaina e Saina le gaogao o luga ma faʻaumatia le maeʻa o luga ina ua maeʻa le 1980s. A maeʻa le faʻasalalauga o tulaga faʻale-malo mo le gaogao o luga GB3505-83 ma GB1031-83, e le o toe faʻaogaina le faʻamaeʻaina.

O lo'o i ai se laulau fa'atusatusa tutusa mo le fa'ai'uga o luga ma le talatala o luga. O le talatala o lo'o i ai le fua fa'atatau o fua, a'o le lamolemole e mafai ona fa'atusatusa i se fua fa'ata'ita'i. O le mea lea, o le talatala e sili atu le faasaienisi ma faigata nai lo le lamolemole.

O le iila o luga e fa'aalia ai le malosi o le fa'ata'ape'apeina o le malamalama i luga o se mea. I le mata le lavalavā, afai e malosi le faʻafefeteina o le faʻaaliga, e latalata i le faʻata, ma maualuga le susulu. I se isi itu, afai e vaivai le fa'aaliga o le fa'aaliga o luga, e maualalo le iila, o lona uiga o le iila e ta'ua o le fa'ata iila. O mea e a'afia ai le iila o luga e feso'ota'i ma mea fa'aletino o luga ma mea fa'a-kemikolo o mea fa'aoga i luga. O le auala e iloa ai le fa'ata iila o le pito i luga o se mea e mana'omia ai le fa'aogaina o se mita iila.

O le talatala o luga e fa'atatau i le le tutusa o le va itiiti ma tama'i tumutumu ma vanu i luga o le fa'agaoioiga. Ole mamao (galu mamao) i le va o tumutumu e lua poʻo vanu e lua e matua laʻititi (itiiti ifo i le 1mm), e aʻafia i le microscopic geometric shape error. O le la'ititi o le talatala o luga, o le lamolemole fo'i.

Le 'ese'esega i le va o le fa'ai'uga o luga ma le talatala

O le gaogao o luga e masani lava ona fausia e ala i le auala e faʻaaogaina ai ma isi mea, e pei o le feteʻenaʻiga i le va o le meafaigaluega ma le pito i luga o le vaega i le taimi o gaioiga, o le palasitika palasitika o le uʻamea i le taimi o le vavae ese, ma le vibration maualuga i le faagasologa. faiga. Ona o le eseesega i le gaosiga o metotia ma mea faigaluega, o le loloto, mamafa, foliga ma foliga o faʻailoga o loʻo totoe i luga o le gaioiga e eseese.

O le gaogao o luga e fesoʻotaʻi vavalalata ma mea faʻatusatusa, faʻaofuofu teteʻe, malosi vaivai, faʻafesoʻotaʻi maʻaʻa, vibration ma le pisapisao o vaega masini, ma ei ai se aafiaga taua i le ola tautua ma le faʻamaoni o oloa masini. Ra e masani ona faʻaaogaina mo le makaina.

O le a'afiaga o le gaogao i luga o vaega e masani lava ona fa'aalia i vaega nei: O le gaogao o le pito i luga, o le la'ititi lea o le feso'ota'iga lelei i le va o mea fa'atusa, o le sili atu lea o le mamafa, o le sili atu lea o le fete'ena'iga, ma le vave o le ofuina.

Xinfa CNC meafaigaluega o loʻo i ai uiga o le lelei lelei ma le tau maualalo. Mo fa'amatalaga, fa'amolemole asiasi:Manufacturers Meafaigaluega CNC - Saina CNC Tools Factory & Suppliers (xinfatools.com)

O le aʻafiaga i luga o le mautu o le fetaui Mo le kiliaina fetaui, o le gaogao o luga, o le faigofie foi ona ofuina, mafua ai ona faasolosolo malie le va i le faagasologa o galuega; mo le faʻalavelave faʻalavelave, talu ai o le microscopic convex tumutumu o loʻo oomiina mafolafola i le taimi o le faʻapotopotoga, o le faʻalavelave lelei moni e faʻaitiitia, ma faʻaitiitia le malosi o fesoʻotaʻiga.

A'afia ai le malosi vaivai O vaega talatala e tele a latou alavai i luga o latou luga, e maaleale i le fa'aoso fa'amalosi e pei o togi ma'ai ma ta'e, fa'apena ona a'afia ai le malosi vaivai o vaega.

A'afia ai le tete'e o le a'a O vaega gaoa e faigofie ai ona ofi atu kasa po'o vai i totonu o le u'amea i totonu ole vanu fa'ata'oto i luga, ma mafua ai le pala.

A'afiaina fa'amaufa'ailoga E le mafai ona fa'apipi'i fa'atasi mea ga'o, ma masaa po'o vai e tafe i va i va o mea fa'afeso'ota'i.

A'afiaga o le fa'afeso'ota'i ma'a'a O le fa'afeso'ota'i ma'a'a o le malosi lea o le so'o fa'atasi o se vaega e tete'e ai fa'afeso'ota'i fa'aletonu i lalo o le gaioiga a le malosi mai fafo. O le malo o le masini e faʻalagolago i le tele o le faʻafesoʻotaʻi i le va o vaega.

A'afiaina le sa'o o le fua O le ga'a o luga ole fua o le vaega ma le fua o le mea faigaluega fua o le a a'afia sa'o ai le sa'o o le fua, aemaise ile fua sa'o.

E le gata i lea, o le gaogao o luga o le ai ai ni tikeri eseese o le aʻafiaga i luga o le ufiufi, faʻafefe o le vevela ma le faʻafesoʻotaʻi faʻafesoʻotaʻi, faʻataʻitaʻiga gafatia ma le faʻatinoina o le radiation o le vaega, tetee atu i le tafe o vai ma kasa, ma le tafe o le taimi nei i luga o le taʻavale. .


Taimi meli: Sep-03-2024