Telefoni / WhatsApp / Skype
+86 18810788819
I-meli
john@xinfatools.com   sales@xinfatools.com

Le foliga o le arc uelo droplet sili atu

E tusa ai ma le faʻamaufaʻailogaina mai le laʻititi i le lapopoa, o latou: suiga pupuu, suiga pa'ū, suiga faʻafefe.
1. Suiga pupuu

O le matāua liusuavai i le pito o le eletise (poʻo le uaea) o loʻo fesoʻotaʻi puʻupuʻu ma le vaitaʻele uʻamea. Ona o le malosi o le vevela ma le fa'amama maneta, e malepe ma fa'asaga sa'o i le vaita'ele u'amea. O le mea lea e ta'ua o le short-circuit transition.

E mafai ona ausia suiga pupuu u'amea u'amea suiga ma mautu faiga uelo i lalo-maualalo arc (maualalo le taimi nei, maualalo arc voltage). O le mea lea, e talafeagai mo le ueloina o papatusi manifinifi poʻo le faʻaogaina ma le maualalo o le vevela.

O tapula'a ausia o le: uelo o le taimi nei e itiiti ifo i le 200A

Le foliga o le arc uelo drople1

Xinfa uelo meafaigaluega o loʻo i ai uiga o le maualuga ma le tau maualalo. Mo fa'amatalaga, fa'amolemole asiasi:Aufaigaluega U'uelo & Tipoti - Saina Uila & Otioti Falegaosi & Suppliers (xinfatools.com)

2. Suiga matāua

A sili atu le umi o le arc i se tau patino, e mafai ona teuina le matāua uʻamea i le pito o le eletise (poʻo le uaea) e ola saʻo e ala i le gaioiga o le vevesi i luga. A oʻo i le malosi e mafua ai ona pa'ū le matāua uʻamea (e pei o le kalave, malosi eletise, ma isi) e sili atu nai lo le faʻalavelave i luga o le fogaeleele, o le a tuʻua e le matāua uʻamea le eletise (poʻo le uaea) ma faʻafeiloaʻi saoloto i le vaitaʻele uʻamea e aunoa ma se vaʻa puʻupuʻu, e pei ona faaalia i le Ata 4.

E mafai ona vaevaeina le fomu suiga o le matāua i le suiga o le matāua mata'utia ma le suiga o le matāua lelei. O le suiga o le matāua mata'utia o le faiga lea e sa'oloto ai le suiga o le matāua u'amea i le vaita'ele u'amea i foliga o ni mea'ai mata'utia. Talu ai ona o le suiga o le matāua lapopoa e tele sausau ma le mautu arc, e le manaomia mo galuega uelo.

I le taimi o le faʻagasologa, o le tele o le matāua uʻamea e fesoʻotaʻi ma le faʻaogaina o le taimi nei, le tuʻufaʻatasia o le uaea uʻamea, ma le tuufaatasiga o le ufiufi.

O tulaga mo le faʻataunuʻuina o: uʻamea o loʻo iai nei 200-300A (100% CO2), argon-oa faʻafefiloi kasa 200-280A.

Le foliga o le arc uelo drople2

3 Su'i su'i (fa'a ta'ua fo'i o le suiga o le jet)

O le fomu o loʻo i ai le matāua uʻamea i foliga o ni mea ninii lelei ma vave ona pasi atu i le avanoa arc i le vaitaʻele uʻamea i se tulaga faʻafefe e taʻua o le suiga o le faʻafefe. O le lapo'a o le matāua liusua e fa'aitiitia i le fa'atuputeleina o le uelo.

A tumau pea le umi o le arc, pe a faʻateleina le faʻaogaina o le taimi nei i se tau faʻapitoa, e aliali mai le tulaga o le suiga o le spray. E tatau ona fa'amamafaina iinei e fa'aopoopo i se tulaga fa'apitoa o lo'o i ai nei, e tatau ona mana'omia se umi o le arc (arc voltage) e maua ai se suiga fa'afefe. Afai o le arc voltage e maualalo tele (o le umi o le arc e puupuu tele), e tusa lava po o le a le tele o le tau o loʻo i ai nei, e le mafai ona maua se suiga faʻafefe.

O uiga o le suiga o le faʻafefeteina o matāua uʻamea lelei, maualuga suiga, matāua uʻamea agai atu i le vaitaele uʻamea i se saoasaoa maualuga i luga o le itu axial o le uaea uʻamea, ma maua le lelei o le arc mautu, spatter laiti, ulu tele, aulelei matagofie. fausiaina, ma le maualuga o le gaosiga lelei.


Taimi meli: Aukuso-21-2024