Telefoni / WhatsApp / Skype
+86 18810788819
I-meli
john@xinfatools.com   sales@xinfatools.com

O lenei tusiga e ave ai oe ia faigofie ona malamalama i faaletonu o le uelo - lamellar cracks

Welding ta'eta'e e pei o le vasega sili ona leaga o faaletonu uelo, matua aafia ai le faatinoga ma le saogalemu ma le faatuatuaina o fausaga uelo.I aso nei, o le a matou ave oe e iloa se tasi o ituaiga o ta'e - laminated ta'ei.
FA'AVAE (1)

01

Non-metallic inclusions, ipu uʻamea i le faagasologa o le taʻavale o le a avea ma mea e le faʻaogaina i totonu o le uamea, ma isi mea (e pei o le sulfides, silicates) taʻavale i totonu o se faʻaili e tutusa ma le itu o le taʻavale, e mafua ai le fesuisuiai o mea faʻainisinia o uamea, inclusions o fausaga uelo e maua ai laminar saeia o mea e ono mafai, ae o le mafuaaga autu foi mo le gaosiga o le saeia laminar.

02

Fa'agata fa'amamafa, ona o le fa'asolosolo vevela, so'oga uelo o le a fa'aalia le malosi fa'agata, mo se ipu mafiafia ta'avale T-foliga ma fa'alava so'oga, i le fa'amaufa'ailoga i lalo o tulaga o le tulaga lava e tasi, o lo'o i ai se fa'alavelave fa'alavelave mamafa po'o le punou. malosi fa'atapula'aina, pe a sili atu nai lo lenei tau e ono mafai ona maua le laminar sae.

03

Fa'asalalauina o le hydrogen, hydrogen o se fa'aosoina o le ta'e, ona o le fa'asalalauina o le hydrogen ma tu'ufa'atasia i totonu o se mole ina ia fa'atuputeleina le fa'apopoleina i le lotoifale, pe a fa'aputuina le hydrogen i totonu o le fa'amutaina i le fa'ai'uga o le fa'alauiloaina o mea e le o u'amea ma gau. o le adhesion, ma o le a toso ese mai le inclusions tuaoi i le uamea, i le gau o le hydrogen uiga gau.

04

O meafaitino a matua, e ui lava o mea faʻapipiʻi o le mafuaʻaga autu lea o le saeia o le laminar, ae o mea faʻainisinia o le uʻamea e iai foʻi se aʻafiaga taua tele i le faʻafefe o le laminar.O le leaga o le malosi palasitika o le uamea, o le sili atu ona ta'e le faalauteleina, o lona uiga, le lelei o le tetee i le saeia o le laminar.

Fa'aliliu ile www.DeepL.com/Translator (fa'aliliuga fua)
FA'AVAE (2)
Xinfa uelo meafaigaluega o loʻo i ai uiga o le maualuga ma le tau maualalo.Mo fa'amatalaga, fa'amolemole asiasi:Aufaigaluega U'uelo & Tipoti - Saina Uila & Otioti Falegaosi & Suppliers (xinfatools.com)
Ina ia puipuia le faʻatupuina o taʻetaʻe laminar, o le mea autu i le mamanu ma le fausiaina o le faʻaogaina o le faʻamalosi o le Z-direction ma le faʻalavelave mamafa, o faiga faʻapitoa e faʻapea:
1. Faʻaleleia le mamanu faʻatasi e faʻaitiitia ai le faʻalavelave faʻalavelave.Fuafuaga fa'apitoa e pei o le: o le a ta'ita'ia ai le fa'alautelega fa'ai'uga o le arc plate o se umi, e iai le a'afiaga o le puipuia o le ta'e;suia le faatulagaga o le uelo e sui ai le itu o le faʻafefe faʻafefeteina o le faʻamalosi, o le laulau faʻalava i luga o le laulau faʻalava, suia le tulaga o le uelo, ina ia mafai ai e le sooga o le itu atoa o le malosi e tutusa ma le laulau taʻavale, e mafai ona faʻaleleia atili. le faatinoga o le saeia anti-laminar.
2. Faʻaaogaina auala uʻamea talafeagai, o le faʻaogaina o le faʻaogaina o le faʻaogaina o le faʻaogaina o le faʻaogaina o le hydrogen e lelei, e pei o le faʻafefeteina o le kesi, o le faʻafefeteina o le arc e laʻititi le maʻalili o le maʻalili, e faʻaleleia le faʻatinoina o le faʻaogaina o le anti-laminar tearing.
3. O le faʻaogaina o mea faʻapipiʻi faʻafetaui maualalo, uʻamea uʻamea o loʻo i ai se tulaga maualalo maualalo, ductility maualuga, faigofie ona faʻaogaina le faʻalavelave e faʻapipiʻi i totonu o le uelo ma faʻaitiitia le sone vevela o le mea faʻavae, e mafai ona faʻaleleia le faʻatinoga. o le saeia anti-laminar.
4. I le faʻaaogaina o tekinolosi uʻamea, o le faʻaogaina o le faʻaogaina o le faʻaesea o luga;uelo tutusa, ina ia paleni le tufatufaina o le galu, faʻaitiitia le faʻaogaina o le mamafa.
5. Ina ia puipuia le saeia o le laminar e mafua mai i le malulu malulu, e tatau ona tatou taumafai i le mea sili tatou te mafaia e faʻaaoga ai nisi o faiga e puipuia ai le malulu malulu, e pei o le faʻaleleia o le faʻamafanafanaina ma le pulea o le vevela o le interlayer, ma isi. e pei o le fa'ama'i vavalo.
6. E mafai foi ona tatou pulea le tele o le uelo, e faʻaaoga ai vae laʻititi laʻititi, faʻagasologa faʻasolosolo faʻasolosolo.

Fa'aliliu ile www.DeepL.com/Translator (fa'aliliuga fua)


Taimi meli: Aukuso-24-2023