Telefoni / WhatsApp / Skype
+86 18810788819
I-meli
john@xinfatools.com   sales@xinfatools.com

O le a le mafuaʻaga o le eletise pipii i le taimi o le uelo

O le pipii o le eletise o le mea lea o le pipii faatasi o le eletise ma se vaega pe a uelo le nofoaga uelo ma o le eletise ma vaega e fausia ai se uelo e le masani ai. I tulaga ogaoga, e toso ese le eletise ma o le tafe o le vai malulu e mafua ai ona ele vaega.
E fa mafuaʻaga autu mo le faʻapipiʻiina o le eletise i le taimi o le uʻamea: o le galuega o le lua eletise e le tutusa, o le galuega o le eletise e talatala, o le eletise eletise e le lava, ma o le paipa vai i le pusa malulu o le fana uelo e feso'ota'i fa'afeagai po'o poloka le ta'amilosaga vai malulu.

 dfghs1

Xinfa uelo meafaigaluega o loʻo i ai uiga o le maualuga ma le tau maualalo. Mo fa'amatalaga, fa'amolemole asiasi:Aufaigaluega U'uelo & Tipoti - Saina Uila & Otioti Falegaosi & Suppliers (xinfatools.com)

1. O luga o galuega o le electrodes e lua e le tutusa

Pe a le tutusa le galuega o le electrodes e lua, o le galuega o le electrodes o le a i totonu o se vaega e fesootai ma vaega, o le a faateleina le tetee fesootaiga i le va o electrodes ma vaega, ma o le a faaitiitia le taimi nei o le taamilosaga uelo.

Pe a faʻatumauina le taimi nei i le nofoaga faʻafesoʻotaʻi i le lotoifale, ma o le maualuga o loʻo i ai nei i le nofoaga faʻafesoʻotaʻi e sili atu nai lo le maualuga o loʻo i ai nei o le galuega o le eletise i le taimi o le uʻamea masani, o le vevela o le mea faʻafesoʻotaʻi e oʻo atu i le vevela vevela o le eletise. ma le vaega, ma le electrode ma le vaega o le a fusia.

2. O le galuega galue o le electrode e talatala

Ole vaega galue ole eletise e le mafai ona faʻapipiʻiina atoatoa ile vaega, ma naʻo nisi vaega faʻapipiʻi e fesoʻotaʻi ma le vaega. O lenei tulaga o le a mafua ai foi le le tutusa o luga o galuega o le lua eletise, ma mafua ai ona pipii electrodes.

 dfghs2

3. Le lava eletise eletise

Fa'asagaga fa'afeso'ota'i e fa'afeagai ma le mamafa. O le le lava o le eletise eletise e faʻateleina ai le faʻafesoʻotaʻi i le va o le eletise ma le vaega, ma faʻateleina le vevela o le vaega faʻafesoʻotaʻi, ina ia oʻo atu le vevela o le faʻafesoʻotaʻi i le va o le eletise ma le vaega i le vevela e mafai ona faʻafefe, ma faʻatupuina ai se fesoʻotaʻiga i le va. le electrode ma le vaega.

4. O le paipa vai o le fana uelo cooling outlet e fesoʻotaʻi i tua poʻo le faʻafefe o le vai malulu ua poloka.

O le paipa vai o le pusa faʻamafanafana fana e fesoʻotaʻi i tua poʻo le faʻaogaina o le vai malulu ua poloka, o le maualuga o le eletise eletise, ma le eletise ma le vaega e mafai ona fusia i le taimi o le faʻaauau pea o le uelo.

O tulaga e fa o lo'o ta'ua i luga e ono mafua ai ona fa'apipi'i ma feso'ota'i le eletise ma le vaega, ma i'u ai i se mea fa'aeletonika pipii. O lea la, e faʻafefea ona aloese mai le tupu mai o le faʻaogaina o le eletise eletise?

 dfghs3

(1) Fa'apipi'i le ulu fa'aeletise ina ia fa'atutusa le fa'aogaina o mea fa'aeletise e lua ma e leai se talatala. E mafai ona filifilia le faiga uelo e pei o le faiga olo (leai se gaosiga o loʻo i ai nei), ma o luga o galuega o le lua electrodes e mafai ona matauina e tutusa e ala i le fanaina o le fana uelo.

(2) I le tulaga olo, faʻamu le fana uʻamea 5 i le 10 taimi e faʻapipiʻi ai luga o galuega o le lua eletise e faʻateleina ai le nofoaga faʻafesoʻotaʻi i totonu o le laina faʻapipiʻi o le ulu eletise ma faʻaleleia le maaa.

(3) Faʻavela le mea faigaluega o le eletise ma se afi oxyacetylene e fausia ai se faʻamaʻi oxide (papa okesene) i luga o le galuega o le eletise, lea e mafai ona faʻateleina le faʻafefeteina o le galuega galue o le eletise ma faʻaumatia ai le faʻaogaina i le va o le eletise. electrode ma le vaega.

(4) Faʻaaoga le taʻitaʻi mumu saunia e le uelo i luga o le galuega o le eletise e faʻaumatia ai le faʻaogaina i le va o le eletise ma le vaega.

(5) Fetuunaʻi le eletise eletise ma faʻaoga faʻamaufaʻailoga faʻatasi ma le maualuga o le mamafa, malosi tele ma le puʻupuʻu taimi.

(6) Fa'amama le paipa vai malulu i taimi uma ina ia mautinoa le tafe o le vai malulu. O loʻo i luga o fua uma ia e mafai ona foia ai le faʻafitauli o le pipii o electrodes i le taimi o le uelo.


Taimi meli: Sep-29-2024