Telefoni / WhatsApp / Skype
+86 18810788819
I-meli
john@xinfatools.com   sales@xinfatools.com

Fa'ailoaina o lau cermet 03-O le a le mata ma'ai e leai se fa'aoga

O loʻo i ai se faʻagasologa taua tele i le gaosiga o le gaosiga o lau cermet, aua e aʻafia ai le ola ma le faʻaaogaina o le lau, o le faʻaogaina o le mata o le lau.O le togafitiga o le passivation e masani lava ona faasino i se faagasologa pe a uma ona eleele lelei le lau, o le faamoemoega o le faia lea o le tipi lamolemole ma lamolemole, ma faaumiumi le ola o le meafaigaluega.

O le a le mata ma'ai e leai se fa'aoga1

Ona o le mata o le lau e faʻamaʻai e le uili olo, e ui lava e le mafai ona vaʻaia e le mata le lava, e mafai ona matauina e meafaifaʻaili o loʻo i ai sina taʻavale laiti ma serrations i tikeri eseese.I le faʻagasologa o le televave o le tipiina i le taimi o le gaosiga ma le gaosiga, o le laʻititi laʻititi i luga o le lau o le lau e faigofie ona faʻalauteleina, lea e faʻateleina ai le ofuina ma le paʻu o le lau.

O le a le mata ma'ai e leai se fa'aoga2

Le matafaioi o le pasi pasi:

1. Fa'ata'amilosaga o le pito tipi: aveese fa'amau i luga o le pito tipi ma maua le fa'ata'amilosaga sa'o ma faifaipea.

2. O pupu i luga o le pito tipi e taʻitaʻia ai le ofuina o le lau, ma o le a oʻo foi i luga o le mea faigaluega gaosi.A maeʻa togafitiga pasi, o le pito tipi e matua lamolemole, lea e faʻaitiitia ai le taʻavale ma faʻaleleia le pito i luga ole mea faigaluega.

3. Faila tutusa le tootoo meafaigaluega e faaleleia ai le tulaga lelei ma tipiina faatinoga.

Ae ui i lea, o loʻo i ai se tuusaunoaga i le faiga o le gaosiga o lau cermet finely ground blades, o lona uiga, o lau e le paʻu pe a uma ona olo lelei.Matou te taʻua i latou o oloa mataʻutia, o lona uiga, oloa e leai ni pasi.

Sei o tatou tilotilo muamua i ata e lua e vaʻai ai i foliga o le oloa e leai se pasi-"mata maʻai", aisea e le mafai ai ona pasi.

O le a le mata ma'ai e leai se fa'aoga3O le a le mata ma'ai e leai se fa'aoga4

E mafai ona e vaʻaia e ui lava e leʻi faia se togafitiga faʻafefe, o le pito tipi e matua lamolemole ma lamolemole, e aunoa ma le paʻu ma le gaogao, lea e oʻo atoa i le maualuga e le manaʻomia ai se passivation.E tele fa'atusa mata'utia oloa i oloa a le matou kamupani, ma o le fa'ata'ita'iga o le ai ai le mata'itusi F i le pito, e fa'ailoa mai ai o se oloa mata'utia e aunoa ma se fa'agasolo.

Mo se faʻataʻitaʻiga: faʻamatalaga o oloa pasi o le TNGG160408R15M

O faʻamatalaga o le mata maʻai e le faʻaogaina o le TNGG160408R15MF

Talu ai o le matafaioi o le fa'agasolo o le fa'aleleia lea o le olaga ma le tulaga lelei, aisea e gaosia ai mea mata'utia?

O le fa'amoemoega autu o le fa'amautinoa lea e sili atu le fa'ai'uga o luga ma fa'atopetope le tipiina i le gaosiga ma le gaosiga.E mafai ona faʻaitiitia lelei le tipiina o le avega ma ausia ai le maualuga maualuga o le faʻaogaina o mea i luga ole laiga pe a faʻaogaina vaega laiti ma meaʻai.E ui lava e mafai ona faʻaitiitia le ola o oloa mataʻutia mataʻutia pe a faʻatusatusa i oloa faʻamaʻi, e fetaui lelei pito maʻai mo tulaga faigata o masini.


Taimi meli: Feb-08-2023