Telefoni / WhatsApp / Skype
+86 18810788819
I-meli
john@xinfatools.com   sales@xinfatools.com

O Fa'avae Autu e Fa o le Fuafuaina o le Malosi Fa'amau o meafaigaluega CNC

CNC meafaigaluega: Pe a mamanuina le masini faʻapipiʻi, o le faʻamoemoega o le faʻapipiʻiina o le malosi e aofia ai elemene e tolu: o le itu o le faʻaogaina o le malosi, le tulaga o le gaioiga ma le tele o le malosi o le pipii.

1. O le faʻatonuga o le faʻapipiʻiina o le meafaigaluega CNC O le faʻatonuga o le faʻapipiʻiina o le malosi e fesoʻotaʻi ma le faʻatulagaga autu o le faʻatulagaina o vaega laiti ma le faʻatonuga o le malosi i fafo i luga o le mea faigaluega.

Mataʻituina taʻiala nei pe a filifilia meafaigaluega CNC:

① O le itu o le faʻapipiʻiina o le malosi e tatau ona faʻaogaina i le tulaga mautu, ma o le malosi faʻapipiʻi autu e tatau ona faʻasaga i le faʻavae autu.

②O le itu o le pipii malosi e tatau ona faʻamalosia e faʻaitiitia ai le malosi o le pipii e faʻaitiitia ai le faʻaleagaina o le mea faigaluega ma faʻaitiitia le malosi o galuega.

③O le itu o le malosi o le pipii e tatau ona avea ma itu e sili atu le malosi o le mea faigaluega.Talu ai e le tutusa le maaa o le mea faigaluega i itu eseese, e ese foi le faʻaogaina o luga o le malosi ona o le tele o le nofoaga faʻafesoʻotaʻi.Aemaise lava pe a faʻapipiʻi vaega manifinifi puipui, e tatau ona faʻaeteete ina ia faʻasino le itu o le malosi o le pipii i le itu o le maʻaʻa o le mea faigaluega.

2. O le faʻatinoga o le faʻaogaina o le malosi o le meafaigaluega CNC O le gaioiga o le faʻaogaina o le malosi e faʻatatau i se vaega laʻititi e faʻafesoʻotaʻi ai e le vaega faʻapipiʻi le mea faigaluega.O le faʻafitauli o le filifilia o le gaioiga o le fuafuaina lea o le tulaga ma le numera o le faʻaogaina o le malosi faʻamalosi i lalo o le tulaga e faʻamautu le itu faʻapipiʻi.O le filifilia o le faʻamauina o le malosi o le mea lea e ausia ai se tulaga sili atu ona pipii, ma o le filifiliga talafeagai o le faʻaogaina o le malosi e mulimulitaʻia ai mataupu faavae nei:

200 O le tau gaogao o le olo olo ua faaitiitia mai le 2.0 i le 1.1 CNC meafaigaluega

3. O le faʻaogaina o le malosi o le gaosiga o meafaigaluega CNC e maualalo, faʻasaoina punaoa gaosiga.Pe a tipi i le saoasaoa maualuga, o le tele o mea tipi tipi tipi e iunite malosiaga e matua faateleina.E pei o le Lockheed Aircraft Company's alumini alumini faʻapipiʻi maualuga-saosaoa, o le saosaoa spindle e mai le 4 000 1/….Ina ua faateleina i le 20 000, o le malosi tipi na faaitiitia e 30 ^, ae o le fua faatatau aveesea mea na faateleina e 3 taimi.Ole fua fa'ameamea ile iunite mana e mafai ona o'o atu ile 130~160 (1) nai lo le 'sae'e, a'o vili masani e na'o le 30 'sae'e).Ona o le maualuga o le aveeseina ma le maualalo o le malosi, o le taimi o le gaosiga o le mea faigaluega

E puupuu, faʻaleleia le faʻaogaina o le malosi ma meafaigaluega, ma faʻaititia le aofaʻi o le tipiina o le gaosiga o punaoa faiga.O le mea lea, o le tipi maualuga-saosaoa e fetaui ma manaʻoga o le fuafuaga tau atinaʻe gafataulimaina.

4. CNC meafaigaluega faʻafaigofie le faʻagasologa ma faʻaititia le tau o le gaosiga.I nisi o talosaga, o le maualuga o le maualuga o le vili saosaoa e faʻatusatusa i le oloina, ma e mafai ona faʻaoga saʻo le faʻaogaina o le faʻamaeʻaina.O le mea lea, o le faʻagasologa faʻatekonolosi ua faʻafaigofieina, faʻaititia le tau o le gaosiga, ma e tele le manuia o le tamaoaiga.

O le mea moni, o loʻo i ai foi ni faʻaletonu o le vili televave, e pei o mea faigaluega taugata ma mea faigaluega masini (e aofia ai faiga CNC), maualuga manaʻoga mo le faʻatinoga o paleni meafaigaluega CNC, ma le ola maualalo.


Taimi meli: Tes-01-2019