Telefoni / WhatsApp / Skype
+86 18810788819
I-meli
john@xinfatools.com   sales@xinfatools.com

Welders e le tatau ona iloa uiga o le faagasologa o le vevela

I le faagasologa o le uelo, o le uʻamea e faʻafefeteina e faʻafefeteina, faʻafefete (poʻo le oʻo atu i se tulaga thermoplastic) ma mulimuli ane faʻamalosia ma faʻaauau pea le malulu ona o le faʻaogaina o le vevela ma le tuʻuina atu, lea e taʻua o le faʻaogaina o le vevela.

O le fa'agasologa o le vevela e fa'asolosolo i le faagasologa atoa o le uelo, ma avea ma se tasi o mea taua e a'afia ai ma fa'amoemoeina le lelei o le uelo ma le gaosiga o le gaosiga e ala i vaega nei:

1) O le tele ma le tufatufaina o le vevela e faʻaaogaina i le uʻamea uʻamea e fuafua ai foliga ma le tele o le vaitaʻele uʻamea.

2) O le maualuga o le tali metallurgical i totonu o le vaitaele uʻamea e vavalalata vavalalata ma le aʻafiaga o le vevela ma le umi o le taimi o loʻo i ai le vaitaele.

3) O le suiga o le faʻamafanafanaina faʻamafanafanaina ma le faʻamafanafanaina e aʻafia ai le faʻamalosia ma le faʻagasologa o suiga o le uʻamea vaitaele uʻamea, ma aʻafia ai le suiga o le microstructure uʻamea i totonu o le sone e afaina ai le vevela, o le mea lea o le fausaga ma meatotino o le uelo ma le vevela vevela. sone e fesoʻotaʻi foʻi ma le galuega vevela e fesoʻotaʻi.

4) Talu ai ona o vaega taʻitasi o le uʻamea e faʻafefe i le faʻamafanafanaina ma le faʻamafanafanaina, e mafua ai le faʻalavelave faʻalavelave, e mafua ai le eseese o tikeri o le faʻalavelave faʻalavelave ma le faʻalavelave.

5) I lalo o le gaioiga o le vevela vevela, ona o le faʻaogaina faʻatasi o metallurgy, faʻalavelave faʻalavelave ma le fausaga o le uʻamea e faʻafefeteina, e mafai ona tupu ituaiga eseese o taʻavale ma isi faʻaletonu metallurgical.
A13
6) O le faʻaogaina o le vevela ma lona lelei e fuafua ai le saosaoa o le faʻafefeteina o le uʻamea faavae ma le uʻamea (uila uaea), ma faʻapea ona aʻafia ai le gaosiga o le uelo.

O le faʻagasologa o le vevela e sili atu ona faigata nai lo i lalo o tulaga masani o togafitiga vevela, ma o loʻo i ai uiga autu nei e fa:

a.Fa'alotoifale fa'auluuluga o fa'agasologa vevela

O le uelo e le faʻamafanafanaina atoa i le taimi o le uʻamea, ae o le mea vevela naʻo le faʻamafanafanaina o le vaega e lata ane i le mea e fai saʻo, ma o le vevela ma le malulu e matua le tutusa.

e.Fe'avea'i ole fa'apogai fa'avevela

I le taimi o le faʻagasologa o le uʻamea, o loʻo faʻagasolo le mea vevela e fesoʻotaʻi ma le uelo, ma o le vaega vevela o le faʻafefe o loʻo suia pea.Pe a latalata le puna vevela uelo i se vaega faapitoa o le uelo, o le vevela o le mata e oso vave, ma pe a faasolosolo lemu le puna vevela, toe maalili i lalo.

i.Fa'aleaogaina ole fa'agasologa ole vevela

I lalo o le gaioiga a se punavai vevela maualuga, o le saoasaoa o le vevela e matua televave (i le tulaga o le arc welding, e mafai ona oʻo atu i le sili atu i le 1500 ° C / s), o lona uiga, o le tele o le vevela malosi e faʻafeiloaʻi mai le vevela. puna i le uelo i se taimi puupuu lava, ma ona o le vevela O le maualuga o le malulu e maualuga foi ona o le localization ma le gaioiga o le puna vevela.

o.Tu'ufa'atasiga o fa'agasologa fa'aliliuina o le vevela

O le u'amea vai i totonu o le vaita'ele uelo o lo'o i ai i se tulaga o le gaioi malosi.I totonu o le vaitaele uʻamea, o le faagasologa o le fesiitaiga o le vevela o loʻo pulea e le faʻafefeteina o le vai, aʻo fafo atu o le vaitaele uʻamea, o le faʻafefe o le vevela malosi o loʻo pule, ma o loʻo i ai foi le faʻafefe o le vevela ma le vevela vevela.O le mea lea, o le faʻaogaina o le vevela e aofia ai auala eseese o le vevela, o se faʻafitauli faʻafefe vevela.

O uiga o vaega o loʻo i luga e faʻalavelave tele ai le faʻafitauli o le faʻafefe o le vevela.Ae ui i lea, ona o loʻo i ai se aafiaga taua i le puleaina o le lelei o le uelo ma le faʻaleleia atili o le gaosiga, o loʻo fautua mai ai le XINFA e tatau i tagata faigaluega faʻapipiʻi ona faʻatautaia ana tulafono faʻavae ma suiga suiga i lalo o le tele o faʻasologa o faiga.


Taimi meli: Apr-07-2023